luni, 30 martie 2009

dGigi foto

Mai e o ţâră şi specimenii de la Studenţii Informaticieni lansează noua ediţie a lu' dGigi foto. Acu fo trei zile primii de la unul dintre specimeni următoru mail:

"Salut,

Ma numesc Marius Barat si sunt membru in ASII (Asociatia Studentilor Informaticieni Ieseni). Asociatia noastra pregateste un proiect mare specializat pe fotografie. E posibil sa fi auzit de el, e posibil sa nu fi auzit de el. Stiu ca blogul tau (http://fotodusa.blogspot.com/) are majoritatea vizitatorilor interesati de fotografie asa ca as vrea sa iti propunem un mic parteneriat. E vorba de un proiect destul de mare, aflat deja la a 5a editie. Anul trecut am adus in timp de o luna peste 26.000 de vizite pe site, ceea ce insemna peste 7.500 de vizitatori unici.

Incepem o campanie de teasing online care nu va dura decat cateva zile..." bla bla bla, bla bla bla... prin care mă invita la o chestie reciproc avantajoasă ca să-mi crească traficu pe Bloage!...

Se vede treaba că băieţii ăştia de la Informatică când nu sunt proşti sunt inculţi şi invers, când sunt inculţi sunt şi proşti (!!!).

Păi, măi băieţi, eu nu am auzit de voi. Da acu vreo doi ani, la Palatul Culturii, când aţi avut mai mulţi bani decât aţi putut sparge, ştiu că din cei cinci membri ai juriului vostru, doi nu au văzut deloc pozele, iar unu le-a văzut parţial. Ce a ieşit... Şi mai ştiu că anul trecut, când bănuţii au fost mai puţini şi v-aţi mutat cu partea festivă pe la Universitate lumea mă întreba unde este Vasile Dorolţi, membru al juriului vostru, pe care-l anunţaserăţi ca venind la Comedie. Ori Vasile era bine mersi acasă la Baia Mare şi vă anunţase că nu vine!...

Iar acu, voi, cu calculatoarele voastre, în loc să mă întrebaţi ce aţi putea face ca să nu mai daţi şi anul acesta cu mucii în fasole, vreţi să-mi faceţi trafic la Bloagă. Păi frumos e?...

P.S. Iată ce putu să mai debiteze mintea de informatician a lu dom'dGigi foto: (aşa cum bătu la taste cu mânuţa personală) "iti multumit pentru "ajutorul" in promovarea acestui evenimient.
cele 30 de vizite pe care le ai pe zi(mama tata sora s fratele mai mic) iti permit intradevar sa fii atat de ironic.
spre deosebire de blogul tau foarte citit de toti oamenii culti si de valoare ai poporului roman, noi, informaticienii inculti si prosti facem un concurs care e deja la a-5-a editie si care are participanti cat nu aduni tu vizite pe blogul tau intr`un an intreg, si observ ca te deranjeaza sa vezi ca altii au succes si tu nu, adica esti cam complexat"

Păi da Omu, ai dreptate. Da de ce nu cetişi şi ce spuse "complexatu" despre ultimele 2 ediţii de dGigi ?... Sau la Informatică cetiţi din 2 în 5 şi numa ce vă convine???