joi, 6 noiembrie 2014

06.11.2014 - despre Fotografie cu dragoste - 217


Asociația FotoIași organizează în perioada 22 noiembrie 2014 – 17 ianuarie 2015 un nou Curs de inițiere în Fotografie intitulat ”Poveste de iarnă”.
Susținut de către artistul fotograf Ozolin Dușa pe parcursul a opt întâlniri Cursul își propune o incursiune fotografică specială în cel mai spectaculos și ofertant anotimp - Iarna spațiilor grafice în alb și negru, a datinilor și  obiceiurilor de iarnă ancestrale, a lumii mirifice a satului românesc aflat în sărbătoare.
Vom fotografia la Festivalurile de Datini și Obiceiuri de Iarnă de la Iași, Botoșani și Tudora, la ”Festivalul Ursului” de la Dărmănești – Bacău, vom fotografia orașul Iași în hainele de sărbătoare îmbrăcate la sfârșitul anului, vom fotografia manifestările dedicate zilei de 1 decembrie, vom merge la Rezervația de stejari de la Hadâmbu și la Poiana cu statui. Vom vorbi (cu exemplificări video) despre Fotografia socială, despre Oameni și Locuri în fotografie, despre Fotografia de eveniment, despre Macrofotografie, despre editare și despre multe alte subiecte interesante.
Programul Cursului (care se va desfășura în zilele de sâmbătă sau duminică – pentru partea de teren)  va fi stabilit la prima întâlnire, în funcție de datele de desfășurare a evenimentelor legate de Datinile și Obiceiurile de Iarnă.
Cursul se va finaliza cu o expoziție colectivă cu lucrări ale participanților deschisă la Iulius Mall din Iași.
Prețul Cursului este de 350 lei (nu sunt incluse costurile de realizare a expoziției).
Număr de locuri: 10

Informații: www.fotoiasi.net     www.fotodusa.ro    
Înscriere: fotodusa@gmail.com

Relații: telefon 0722 895 304